Armbandjes


Openheid is  jezelf erkennen en nodig om authentiek te kunnen zijn. En dat vraag lef, durf en zelfvertrouwen. Want hoe zullen mensen reageren? Zelf heb ik jarenlang geleefd tussen open willen zijn, maar niet durven. Dus zocht ik naar een tussenoplossing en het resultaat zijn deze unieke armbandjes. 

 

Geheimcode

Op het eerste gezicht lijken de armbandjes op de foto hiernaast eenvoudige armbandjes, maar niets is minder waar! Want beide armbandjes hebben een uniek en persoonlijk geheim. Kun jij lezen welke tekst deze armbandjes verbergen? 

 

Woordvorming door kleurcodering 

De armbanden zijn uniek doordat iedere letter van het alfabet is gekoppeld aan één specifieke kleurkraal. Zo worden letters omgezet in kleuren en ontstaat er een kleurcodering. 

 

Nu is het mogelijk om datgene wat je van binnen ervaart te vertalen naar een fysiek product. Een persoonlijk cadeau voor jezelf of iemand anders. Misschien wil je juist de verbinding zoeken en is een setje het middel om dit te bereiken. 

 

Een persoonlijk ontwerp

De basis van de armbanden zijn identiek, namelijk de kleurcodering. Straks ga jij creatief aan de slag  in de online studio om jouw armband te personaliseren. Bekijk een aantal voorbeelden ter inspiratie voor jouw ontwerp. 

 

Origineel cadeau om te geven

Bij ieder sieraad ontvang je een kaartje zodat de ontvanger zijn of haar geheimcode kan ontcijferen. Naast de mooie uitstraling is het ook nog eens een origineel cadeau om te geven.