gebruiksaanwijzing


armband webshop leonie burggraaf

Alle materialen die ik gebruik zijn zorgvuldig uitgezocht en worden geleverd door de groothandel voor sieraden en detailhandel. De kwaliteit is niet te vergelijken met edelmetalen. Dit is een bewuste keuze zodat de armbanden betaalbaar zijn. 

Dit betekent wel dat helaas de kralen sneller zullen slijten. Met de tips hieronder kan je net wat langer van je sieraden genieten!

 

Tips:

Om zolang mogelijk plezier te hebben van de producten hieronder een paar simpele tips. Goed om te weten dit dat dit belangrijk is voor alle sieraden en materialen die je vaak met je mee draagt. Dus ook materialen van andere merken!

 

1. Maak je armband niet nat of teveel in aanraking laten komen met andere stoffen. Let op met handen wassen, douchen en bijvoorbeeld schoonmaken. 

 

2. Waar we zelf vaak minder op letten, maar wel schadelijk zijn is parfum, crèmes en zeepsoorten. Dit tast de beschermlaag rondom de producten aan.

 

3. Ga je zweten? Doe je sieraden af. Zweet bevat veel zout en deze richt direct schade aan. 

 

4. Heb je doorzichtige nagellak? Door af en toe je kralen te voorzien van een laagje nagellak gaat je armband een stuk langer mee!Nieuws update

altrecht GGZ blog

Er is een officiele samenwerking tussen mij en Altrecht!

Vanaf 25 juli zijn mijn blog artikelen over mijn persoonlijke behandeling ook te lezen via hun social media.

 https://www.facebook.com/Altrecht/