IAM Armbandjes


Iam armband leonie burggraaf webshop #ikbenopen

Het idee van deze armbanden is ontstaan in de geweldige stad Amsterdam. Op een zonnige dag zat ik met een koekje op het veld van het museumplein. Voor mijn voeten zaten twee duiven. Ik besloot mijn koekje te delen en gooide een aantal kruimels op de grond. Mijn oog viel op een ringetje in het gras. Mijn creativiteit begon gelijk te werken en besloot een bijzonder sieraad te ontwerpen. 

 

I AM - Ik ben

Deze armbanden hebben hun naam te danken aan de mooie IAmsterdam letters die ooit voor het Rijksmuseum stonden. Als we I Am vertalen naar het Nederlands is het letterlijk 'Ik ben'. Een symbool die me herinnerd aan het feit dat ik altijd volledig mezelf mag zijn. 

 

Openheid

En jezelf zijn is jezelf volledig accepteren zoals je bent. En dat is iets wat we in Nederland nog steeds erg lastig vinden. Een armband die je eraan herinnerd open en eerlijk te zijn. Naar zowel jezelf en naar anderen. 

 

Origineel cadeau voor jezelf of om te geven

Een armband die je op ieder moment herinnerd dat je overal en altijd open mag zijn. Misschien gun je iemand anders ook deze symbolische herinnering. Geef een armband met een bijzondere boodschap. 

 Bestellen

Via de webshop kun je een vrijblijvende bestelling plaatsen. Binnen 24 uur ontvang je een emailbevestiging van jouw order.

Donatie project openheid

De IAM armbanden hebben een bijzondere link naar project openheid. Voor dit project hebben we nog steeds financiele steun nodig.

Daarom gaat van ieder IAM armbandje 1 euro als donatie naar project openheid. Nieuws update

altrecht GGZ blog

Er is een officiele samenwerking tussen mij en Altrecht!

Vanaf 25 juli zijn mijn blog artikelen over mijn persoonlijke behandeling ook te lezen via hun social media.

 https://www.facebook.com/Altrecht/