IAM Armbandjes


Het idee van deze armbanden is ontstaan in de geweldige stad Amsterdam. Op een zonnige dag zat ik met een koekje op het veld van het museumplein. Voor mijn voeten zaten twee duiven. Ik besloot mijn koekje te delen en gooide een aantal kruimels op de grond. Mijn oog viel op een ringetje in het gras. Mijn creativiteit begon gelijk te werken en besloot een bijzonder sieraad te ontwerpen. 

 

I AM - Ik ben

Deze armbanden hebben hun naam te danken aan de mooie IAmsterdam letters die ooit voor het Rijksmuseum stonden. Als we I Am vertalen naar het Nederlands is het letterlijk 'Ik ben'. Een symbool die me herinnerd aan het feit dat ik altijd volledig mezelf mag zijn. 

 

Openheid

En jezelf zijn is jezelf volledig accepteren zoals je bent. En dat is iets wat we in Nederland nog steeds erg lastig vinden. Een armband die je eraan herinnerd open en eerlijk te zijn. Naar zowel jezelf en naar anderen. 

 

Origineel cadeau voor jezelf of om te geven

Een armband die je op ieder moment herinnerd dat je overal en altijd open mag zijn. Misschien gun je iemand anders ook deze symbolische herinnering. Geef een armband met een bijzondere boodschap. 

 Bestellen

Via de webshop kun je een vrijblijvende bestelling plaatsen. Binnen 2 dagen neem ik telefonisch contact met je op.

Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en natuurlijk de mogelijkheden.

Persoonlijke schets

Na ons telefonisch gesprek ontvang je digitaal je 'persoonlijke schets'. Nu ga jezelf aan de slag als ontwerper.

In dit document zie je alle mogelijke opties die aansluiten bij jouw wensen. 

Zelf ontwerpen

Via het digitiaal document geef je via de mail jouw definitieve keuzes aan. Zodra ik jouw mail heb ontvangen ga ik voor je aan de slag.

 

Je product gaat binnen 24 uur op de post.