Ontwerpen


Ontwerp je eigen armband

Door zelf je armband te ontwerpen blijf je dichtbij jezelf. Niets is zo persoonlijk als dit sieraad. Hieronder in het kort hoe het in zijn werking gaat. Daarna mag je aan de slag als creatief ontwerper. Voor wat extra inspiratie neem een kijkje in het fotoalbum. 

 

Hoe werkt dat?

Straks ga je naar de online studio. Via een vragenformulier nemen we stap voor stap alle onderdelen van het jouw ontwerp door. Op basis van deze informatie maak ik een design schets. Dit is een online bestand die je opent via je internetbrowser.

In dit bestand zie je alle materialen die voldoen aan jouw wensen. Daarna is het aan jou om definitieve keuzes te maken. Zodra ik deze via de mail heb ontvangen is het aan mij de taak om jouw armband te maken. 

 

Handige tips 

Geen paniek als je niet direct begrijpt wat er met een vraag wordt bedoeld. Rechts van het vragenformulier zie je tips voor designers voor wat extra uitleg. 

 

Online studio 

Heel veel plezier als designer in de online studio. Hieronder kan je een keuze maken uit de verschillende modellen. Kom je er toch niet uit mag je altijd contact met me opnemen. 

Beallyou sieraden armbanden cadeau persoonlijk lifecoaching ontwerpen blog