Persoonlijk · 13. maart 2019
Tegen mijn zin in vertrek ik richting de supermarkt. Het is al dagen hondenweer . Vreselijk die regen en wind. Een goede weerspiegeling van hoe ik me van binnen voel: somber en stormachtig tegelijk. In gedachten verzonken loop ik van de parkeerplaats naar de winkel. Onderweg hoor ik zachtjes gepiep. Ik kijk om me heen en ik zie een Beagle vastgebonden aan een paal. Hij kijk me aan en begint opnieuw te piepen.

Recepten · 19. februari 2019
Als je fan bent van chocolade of gewoon trek hebt in iets zoets dan is dit havermoutje zeker een aanrader. Geinspireerd door de Bountyreep is dit recept het beste van twee werelden.

Recepten · 18. februari 2019
Gemakkelijk, snel en vooral gezond eten. Dan is dit recept absoluut een aanrader. Geschikt voor mensen met een koolydraatarm dieet of een vegetarische levenstijl.

Recepten · 18. februari 2019
Het is zo ontzettend leuk om je eigen hummus te maken. De zongedroogde tomaten variant kocht ik eerst kant en klaar in de supermarkt. Maar vandaag heb ik hem zelf verst gemaakt en uit eigen keuken smaakt hij toch echt lekkerder!

Recepten · 18. februari 2019
Deze week was het valentijn en om in die sferen te blijven vandaag een Havermoutje met roze en rode tinten. Een zoete zonde voor liefhebbers van zoete gerechten.

Persoonlijk · 17. februari 2019
Een ziekte zoals A.L.S. is niet alleen een strijd voor de patient. Als dochter van heb ook ik mijn gevecht met deze ongeneeselijke spierziekte. Zelfs 12 jaar na het overlijden van mijn moeder moet ik opnieuw de strijd voeren om te dealen met mijn persoonlijke traumatische ervaringen.

Recepten · 07. februari 2019
Een troptische havermout variant! Havermout kan van zichzelf soms iets aan de zoete kant zijn, Maar met dit recept heb je een super lekkere combinatie van zuur & zoet!

Recepten · 07. februari 2019
In de supermarkt liep ik direct naar de bakjes met hummus. Dol ben ik op deze smeersels. Zoals bij veel producten zitten er onnodig veel suikers is. Vanaf nu maak ik het vers en het kost ook nog eens weinig tijd.

Recepten · 28. januari 2019
Heb je net als ik soms geen energie of zin om te koken? Dan moet je zeker deze havermout met framboos & kokos proberen. In 15 minuten heb je deze heerlijke havermoutje op tafel staan!

Persoonlijk · 10. januari 2019
Wanneer we in Nederland praten over de GGZ dan denken we bijna allemaal direct aan de onmenselijk lange wachtlijsten. Deze blog gaat over mijn persoonlijke ervaring en mijn gevoel van een Jane Doe in de GGZ.

Meer weergeven