Recepten

Recepten · 23. maart 2019
Gisteren had ik een gezellige borrel en daar horen hapjes bij. Maar wat doe je met de overgebleven olijven? Je kan ze natuurlijk zo opeten, maar ik maakte er heerlijke hummus van.

Recepten · 19. februari 2019
Als je fan bent van chocolade of gewoon trek hebt in iets zoets dan is dit havermoutje zeker een aanrader. Geinspireerd door de Bountyreep is dit recept het beste van twee werelden.

Recepten · 18. februari 2019
Gemakkelijk, snel en vooral gezond eten. Dan is dit recept absoluut een aanrader. Geschikt voor mensen met een koolydraatarm dieet of een vegetarische levenstijl.

Recepten · 18. februari 2019
Het is zo ontzettend leuk om je eigen hummus te maken. De zongedroogde tomaten variant kocht ik eerst kant en klaar in de supermarkt. Maar vandaag heb ik hem zelf verst gemaakt en uit eigen keuken smaakt hij toch echt lekkerder!

Recepten · 18. februari 2019
Deze week was het valentijn en om in die sferen te blijven vandaag een Havermoutje met roze en rode tinten. Een zoete zonde voor liefhebbers van zoete gerechten.

Recepten · 07. februari 2019
Een troptische havermout variant! Havermout kan van zichzelf soms iets aan de zoete kant zijn, Maar met dit recept heb je een super lekkere combinatie van zuur & zoet!

Recepten · 07. februari 2019
In de supermarkt liep ik direct naar de bakjes met hummus. Dol ben ik op deze smeersels. Zoals bij veel producten zitten er onnodig veel suikers is. Vanaf nu maak ik het vers en het kost ook nog eens weinig tijd.

Recepten · 28. januari 2019
Heb je net als ik soms geen energie of zin om te koken? Dan moet je zeker deze havermout met framboos & kokos proberen. In 15 minuten heb je deze heerlijke havermoutje op tafel staan!