engeltjes


Tijdens een avondje knutselen heb ik dit engeltje ontworpen. Voelde me al een aantal dagen somber en kreeg steeds meer last van angstaanvallen. Op die momenten voel ik me vaak eenzaam en kan dan symbolisch wel wat extra 'kracht' gebruiken. Sindsdien neem ik mijn engeltje overal mee naartoe.  

 

Een persoonlijk symbool

Sindsdien heb ik al een aantal engeltjes mogen maken voor diverse redenen. Sommige voor mooie momenten, maar ook wanneer het moeilijk is. Het is jouw verhaal wat het engeltje een persoonlijk symbool maakt. 

 

Ontwerp je eigen engeltje

De basis van de engeltjes heb ik ontworpen en aan jou de creatieve uitdaging om hem te personaliseren. Zowel de vormgeving van het engeltje als het symbool bepaal je helemaal zelf. Voor wat extra inspiratie bekijk hier een aantal foto's. 

 

Hoe werkt dat?

Via een vragenformulier nemen we stap voor stap alle onderdelen van het engeltje door. Op basis van deze informatie maak ik een design schets. Dit is een online bestand die je opent via je internetbrowser. In dit bestand zie je alle materialen die voldoen aan jouw wensen.

Dan is het aan jou om definitieve keuzes te maken. Zodra ik deze via de mail heb ontvangen ga ik voor jou aan de slag!

 

Handige tips 

Geen paniek als je niet direct begrijpt wat er met een vraag wordt bedoeld. Rechts van het vragenformulier zie je tips voor designers voor extra uitleg.

 

Online studio 

Heel veel plezier als designer in de online studio. Kom je er toch niet uit mag je altijd contact met me opnemen. Ik denk graag met je mee!