#IkbenOpen


leonie burggraaf #ikbenopen ikbenopen mentale gezondheid

Mentale gezondheid bespreekbaar maken in Nederland. Het klinkt zo eenvoudig en toch is het een van de zwaarste uitdagingen die ik ooit ben aangegaan. 

 

Want we vinden het in de huidige maatschappij moeilijk om te praten over onze mentale gezondheid. We missen kennis over dit thema, maar ook de tools om de gesprekken hierover aan te gaan. 

 

In samenwerking met de YMCA Nederland heb ik de afgelopen maanden vormgegeven aan een nieuw platform #IkbenOpen. Een website waar wij de wereld van mentale gezondheid voor je overzichtelijk maken en je ondersteunen bij vragen of jouw wegvinden van A naar B. 

 

Wij doen dit niet alleen, maar zijn een collectief waar partners uit het werkveld zich bij aansluiten. Op ons platform geven ze aan waarin ze jou kunnen helpen en ondersteunen op het gebied van mentale gezondheid. 

 

 

We willen Nederland opnieuw verbinden als het gaat om communicatie over mentale gezondheid. Donderdag 10 oktober lanceren wij de campagne #Ikbenopen. De allereerste collectieve social media challenge waarbij we samen het verschil maken. 

 

Ik kom graag met je in contact om je meer te vertellen over de campagne #IkbenOpen, onze missie en hoe eenvoudig jij ook onderdeel kan zijn van deze maatschappelijke ambitie. 

 

Want ook jij kan meedoen door een cirkel op je hand te tekenen en deze via je social media met naturlijk #IkbenOpen.

 

 

Samen maken we mentale gezondheid in Nederland bespreekbaar

 

 Nieuws update

altrecht GGZ blog

Er is een officiele samenwerking tussen mij en Altrecht!

Vanaf 25 juli zijn mijn blog artikelen over mijn persoonlijke behandeling ook te lezen via hun social media.

 https://www.facebook.com/Altrecht/