#IkbenOpen


leonie burggraaf #ikbenopen ikbenopen mentale gezondheid

Mentale gezondheid bespreekbaar maken in Nederland. Het klinkt zo eenvoudig en toch is het een van de zwaarste uitdagingen die ik ooit ben aangegaan. 

Want we vinden het in de huidige maatschappij moeilijk om te praten over onze mentale gezondheid. We missen kennis over dit thema, maar ook de tools om bewustwording om te zetten  naar gedragsverandering.

 

In samenwerking met de YMCA Nederland heb ik de afgelopen maanden vormgegeven aan een nieuw platform #IkbenOpen. Een initiatief waarmee wij de wereld van mentale gezondheid voor je overzichtelijk en toegangelijker maken. Je ondersteunen bij vragen of om jouw weg te vinden van A naar B. 

 

Wij zijn een collectief met al ruim 90 partners en supporters. Op ons platform geven ze aan waarin ze jou kunnen helpen en ondersteunen op het gebied van mentale gezondheid. Ook bieden wij een overzicht met actuele chat & contactlijnen

 

We willen Nederland opnieuw verbinden als het gaat om communicatie over mentale gezondheid. Ieder jaar lanceren wij op 10 oktober onze bewustwordingscampagne waarmee we Nederland in het teken zetten van mentale gezondheid en psychische klachten. 

 

Ik kom graag met je in contact om je meer te vertellen over de campagne #IkbenOpen, onze missie en hoe eenvoudig jij ook onderdeel kan zijn van deze maatschappelijke ambitie. Want ook jij kunt een verschil maken. Iedere dag is een nieuwe kans om mentale gezondheid bespreekbaar te maken. 

 

Samen maken we mentale gezondheid in Nederland bespreekbaar

 

 


leonie burggraaf #ikbenopen
kim hoogveldt graffy by kim

Fotografie door Kim Hoogveldt van Graffy by Kim.