Gewoon Leonie


Het klinkt zo logisch 'gewoon' jezelf zijn. Alleen in deze huidige prestatiemaatschappij is dat helaas niet meer zo vanzelfsprekend. 

 

Mijn naam is leonie Burggraaf en dit is mijn persoonlijke platform. Een plek bedoeld om psychische diversiteit bespreekbaar te maken. Waar we in alle openheid durven te praten over mentale gezondheid. Want deze is net zo belangrijk als onze fysieke gezondheid.

 

Afgestudeerd als dramatherapeut en lifecoach had ik nooit verwacht dat ik in 2018 zelf te maken zou krijgen met een mentale problematiek. Zoiets 'overkomt' mij niet. Want in andermans ogen was ik altijd zo positief. 

 

Jarenlang verborg ik dat ik me ongelukkig voelde. Leefde naar de ongeschreven regels van de huidige maatschappij. Werd zo onzeker door alle social media kanalen en bijbehorende ideaal beelden, foto's en filmpjes. Iedereen lijkt een leuker, makkelijker en beter leven te leiden dan ik. Langzamerhand gevoelde ik me steeds vaker waardeloos met als gevolg dat ik me hopeloos veloren voelde in de wereld waar alles draait om uiterlijk vertoon en presteren.  

 

Maar nu is het tijd om weer gewoon Leonie te zijn. Vanuit mijn oneindige nieuwsgierigheid ben ik altijd opzoek naar wat mensen beweegt, waarom we doen wat we doen en waarom we voelen wat we voelen. Gehoor geven aan dat waar ik echt gelukkig van word. Zonder me zorgen te maken wat anderen hievan zullen vinden of denken. 

 

Bekijk hieronder op welke gebieden ik actief ben en vergeet me zeker niet te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.

 

Liefs LeonieSpreker

Op 8 maart 2018 kwam ik volledig thuis te zitten en begon mijn proces naar een betere mentale gezondheid.

 

Maar mijn verhaal begon al tijdens mijn jeugd toen mijn moeder de ongeneeselijke ziekte A.L.S. kreeg. Gedurende mijn leven kreeg ik ook te maken met langdurige pesterijen en faalangst

 

Vanuit mijn studieachtergrond geef ik gastlessen en lezingen over mentale gezondheid, autenticiteit en waarom jezelf zijn zo belangrijk is. 

 

 

Vlogger

Als kind was ik altijd al druk in de weer met de videocamera van mijn vader. Eigenlijk had ik toen het 'vloggen' al onder de knie.

 

Nu plaats ik stories via mijn Instagram en Facebook en neem ik je mee tijdens mijn dagenlijkste activiteiten op het gebied van mentale gezondheid.

Blogger

Volg mijn persoonlijke vehalen en zoektocht naar mentale gezondheid via mijn blogpagina op deze website, 

Projecten

Zelf ben ik actief op Instagram en Facebook waar ik mijn persoonlijke leven in beeld breng op een dagelijkse basis.

 

In samenwerking met andere partijen zoals scholen, media en verenigingen ben ik in 2019 te zien in diverse projecten van regionaal tot landelijkniveau.

 

Ben jij actief op het gebied van openheid of mentale gezondheid? Ik ben een groot voorstander van verbinding en samenwerking. Via het contactformulier of de live chat kan je gemakkelijk contact met me opnemen.