#IkbenOpen


Mentale gezondheid weer bespreekbaar maken in Nederland. Het klinkt zo eenvoudig en toch is het een van de zwaarste uitdagingen die ik ooit ben aangegaan. 

 

Want we vinden het in de huidige maatschappij moeilijk om te praten over onze mentale gezondheid. We missen kennis over dit thema, maar ook de tools om gesprekken hierover aan te gaan. 

 

In samenwerking met de YMCA Nederland lanceren we daarom de allereerste collectieve social media challenge gericht op bewustwording en gedragsverandering

 

We willen Nederland opnieuw verbinden als het gaat om communicatie over mentale gezondheid. Om die reden hebben we gekozen voor een collectieve campagne waarbij iedere deelnemende partner die zich richt op mentale gezondheid kosteloos mag aansluiten bij ons collectief #IkbenOpen.

 

Ben jij benieuwd naar onze plannen? Wil jij je ook inzetten om mentale gezondheid in Nederland weer bespreekbaar te maken? Ben jij onderdeel van een stichting, vereniging, bedrijf, instantie of misschien zelfstandig ondernemer? 

 

 

Ik kom graag met je in contact om je meer te vertellen over de campagne #IkbenOpen, onze missie en hoe eenvoudig jij ook onderdeel kan zijn van deze maatschappelijke ambitie. 

 

 Steun ons - doneer

 

Aangezien wij afhankelijk zijn van giften en donaties hebben we jullie steun extra hard nodig om deze allereerste collectieve challenge tot een succes te maken. Wij waarderen het dan ook heel erg als jullie ons willen steunen. 

 

Via onderstaande button word je doorverwezen naar de website van Joeri Sterringa. Hij is onderdeel van het projectteam van #IkbenOpen.Nieuws update

Er is een officiele samenwerking tussen mij en Altrecht!

Vanaf 25 juli zijn mijn blog artikelen over mijn persoonlijke behandeling ook te lezen via hun social media.

 https://www.facebook.com/Altrecht/