Sprekend Theater


 

In 2006 leek mijn droom werkelijkheid te worden toen ik werd aangenomen aan de theaterschool van Amsterdam. Vanaf mijn kindertijd wilde ik niets liever dan verhalen vertellen op het podium.

Maar net voor de start van het nieuwe schooljaar sloeg het noodlot toe en overleed mijn moeder. Misschien was dit wel de genadeklap voor mijn mentale gezondheid en het begin van de eerste psychische klachten.

 

Sinds mijn depressie ben ik vastberaden en opnieuw geïnspireerd door het podium en de magie van theater. Momenteel schrijf ik aan mijn allereerste theaterstuk 'Gewoon Leonie'. 

 

Gebaseerd op mijn persoonlijk verhaal en vertaald naar een monoloog waar ik het publiek meeneem tijdens een reis door mijn levensverhaal. Een inzage in mijn levensloop en gevecht die jarenlang voor de buitenwereld niet zichtbaar was. Is het zo 'gek' dat mijn mentale gezondheid me in de steek heeft gelaten of is het misschien wel begrijpelijk na alles wat ik heb meegemaakt? 

 

Gewoon Leonie is het bewijs van innerlijk geluk en het overwinnen van een negatief zelfbeeld. Het ondenkbare realiseren wat 'sprekend' lijkt op echt theater. 

 

Een inspirerende voorstelling vol humor, zelfspot, tranen, boosheid en doorzettingsvermogen.Verwacht 2020


Nieuws update

Er is een officiele samenwerking tussen mij en Altrecht!

Vanaf 25 juli zijn mijn blog artikelen over mijn persoonlijke behandeling ook te lezen via hun social media.

 https://www.facebook.com/Altrecht/