media


Van een gesloten naar open boek. Toen ik vorig jaar besloot om eerlijk te zijn over mijn mentale gezondheid was ik verbaasd over de aannames en onwetendheid vanuit de maatschappij.

 

Niet alleen de persoon die het overkomt, maar ook omstanders vinden het een moeilijk onderwerp om bespreekbaar te maken. 

 

Daar wil ik graag verandering in brengen. Want iedereen heeft een mentale gezondheid en het is de moeite waard om hierover met elkaar in gesprek te gaan. 

 

Ondertussen ben ik vanwege mijn missie steeds vaker te zien in de media. Met als doel bewustwording en Nederland te motiveren tot gedragsverandering.Hey het is oké!

Op 2 april 2019 lanceerde het ministerie van VWS de campagne 'Hey het is oké om angst en paniekstoornissen bespreekbaar te maken.

Interview VWS

Voor de colum 'powervrouwen' ben ik geinterviewd door het ministerie van VWS over mijn persoonlijke misse en ambities om mentale gezondheid bespreekbaar te maken.

Ambassadeur

Vanaf september 2018 ben ik ambassadeur van stichting Samen Sterk Zonder Stigma. Landelijk ben ik kosteloos inzetbaar en te boeken via onderstaande website. Interview Viva

Door de viva ben ik geinterviewd over mijn persoonlijke ervaring met faalangst. Dit artikel is digitaal terug te lezen op de blog van Viva online. 


Interview Vriendin

Een persoonlijk artikel gepubliceerd in de Vriendin. Deze colum was te lezen in editie 16 van dit jaar. 

 


Award nominatie

Samen met Joeri Sterringa zijn wij de winnaar van de YIP award 2019. Dit naar aanleiding van onze werkzaamheden voor het project #IkbenOpen. Nieuws update

Er is een officiele samenwerking tussen mij en Altrecht!

Vanaf 25 juli zijn mijn blog artikelen over mijn persoonlijke behandeling ook te lezen via hun social media.

 https://www.facebook.com/Altrecht/