media


Van een gesloten naar open boek. Toen ik vorig jaar besloot om eerlijk te zijn over mijn mentale gezondheid was ik verbaasd over de aannames en onwetendheid vanuit de maatschappij.

 

Niet alleen de persoon die het overkomt, maar ook omstanders vinden het een moeilijk onderwerp om bespreekbaar te maken. 

 

Daar wil ik graag verandering in brengen. Want iedereen heeft een mentale gezondheid en het is de moeite waard om hierover met elkaar in gesprek te gaan. 

 

Ondertussen ben ik vanwege mijn missie steeds vaker te zien in de media. Met als doel bewustwording en Nederland te motiveren tot gedragsverandering.ministerie VWS leonie burggraaf hey het is oke

Hey! Het is oké!

Op 2 april 2019 lanceerde het ministerie van VWS de campagne 'Hey het is oké om angst en paniekstoornissen bespreekbaar te maken.

leonie burggraaf media #ikbenopen ikbenopen spreker

Ministerie VWS

Voor de colum 'powervrouwen' ben ik geinterviewd door het ministerie van VWS over mijn persoonlijke misse en ambities om mentale gezondheid bespreekbaar te maken.

leonie burggraaf viva spreker #ikbenopen

Viva

Door de viva ben ik geinterviewd over mijn persoonlijke ervaring met faalangst. Dit artikel is digitaal terug te lezen op de blog van Viva online. Nominatie Gouden venus van Milo

De Gouden Venus van Milo is dé prijs voor een vrijwilliger met een verstandelijke, psychische of lichamelijke beperking voor wie het minder vanzelfsprekend lijkt om zich als vrijwilliger in te zetten, maar die dat met veel passie doet. 


Nominatie Viva400

In 2019  ben ik door Viva400 genomineerd in de categorie wereldverbeteraar.


leonie burggraaf mentale gezondheid

Winnaar Yip award

Samen met Joeri Sterringa zijn wij de winnaar van de YIP award 2019. Dit naar aanleiding van onze werkzaamheden voor het project #IkbenOpen. 


leonie burggraaf #ikbenopen
kim hoogveldt graffy by kim

Fotografie door Kim Hoogveldt van Graffy by Kim.